
“GENÇLERİN BAŞARISI İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ”
Batman’da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Kültür İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da eğitim, gençlik, spor, sağlık ve ulaşım alanlarında önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi.
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kentteki tüm okullarda teknoloji ve yapay zeka sınıflarının açıldığını, her okulda en az bir sınıfın hizmet vereceğini belirtti.
Gençlerin daha iyi çalışabilmesi için Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde Leyla Nasıroğlu Gençlik Merkezi ve Kütüphanesi ile Beşiri’de gençlik merkezi ve kütüphane açıldığını aktardı. İlçelerde ve merkezde beş yeni gençlik merkezi ve kütüphane inşaatının sürdüğünü ifade etti.
Batman’ı üniversite sınavında bölgenin lideri yapacağız diyen Milletvekili Nasıroğlu, okulları, sınıfları ve öğretmenleri başarı kriterlerine göre değerlendirdiklerini, gençlerin başarısı için tüm imkanları seferber edeceklerini vurguladı.
Spor alanında da önemli yatırımlar yapıldığını belirten Milletvekili Nasıroğlu, atletizm, güreş ve masa tenisinde Batmanlı gençlerin Türkiye ve uluslararası şampiyonalarda dereceler elde ettiğini dile getirdi. Petrospor’un başarı grafiğinin yükseldiğini, iki yıl içinde üçüncülükten ikinciliğe çıkarıldığını ve hedefin birinci lig olduğunu söyledi.
Sağlık alanında ise Batman’da onkoloji tanı merkezini hizmete sunduklarını ifade eden Nasıroğlu, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Ulaşım yatırımlarına da değinen Nasıroğlu, Hasankeyf Beşiri, Kozluk ve Gercüş yollarında beton asfalt çalışmalarının devam ettiğini, Diyarbakır-Batman güney çevre yolunun bu yıl tamamlanacağını belirtti.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bölgesel ve uluslararası konulardaki başarılı diplomatik girişimlerine dikkat çekerek özellikle Suriye ve Rusya-Ukrayna savaşındaki rolünü vurguladı.
İl Başkanı Şansi Türkiye’nin barış için güvenilir ve ilkeli bir duruş sergilediğini ifade etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 02VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 03Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 04YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
- 05Memur-Sen’den Batman’da “Adil Teklif” Çağrısı
- 06EKMEN, “KOMİSYON ODAĞINI KAYBETMEDEN HER KESİMİ KUCAKLAMALI”
- 07AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 08TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 09ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 10YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 11Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 12DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 13Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 14BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 15HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Henüz Yorum yok