
Uzmanından Coronavirus tedbirleri
Yeni tip Coronavirus salgını (Kovid-19) ile mücadele kapsamında uzmanlar, zorunlu durum olmadıkça vatandaşların kalabalık ortamlarda bulunmaması, evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
Batman’da özel bir hastanede görev yapan Dâhiliye Uzmanı Doktor Ahmet Nas, virüse karşı önemli tavsiyelerde bulundu.
Nas, Coronavirus hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Coronavirus hastalığı 15 güne yakındır Türkiye’de ortaya çıkmıştır. Uzmanlar ve hükümet yetkilileri her zaman söylüyorlar, elimizden geldiğince evden çıkmamamız gerekir. Bol bol su içmememiz lazım. Sık sık ellerimizi yıkamamız, düzenli yatmamız, bol bol vitamin tüketmemiz gerekir. Elimizden geldiğince hem evdekilerle hem de dışardakilerle mesafemizi uzak tutmamız lazım." diye konuştu.
İnsanlarla mesafenin en az bir metre olması gerektiğini vurgulayan Nas, "Biz tedbirlerimizi alırsak Coronavirus hastalığı fazla yayılmaz. İnşallah en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulacağız. Eğer dikkat etmesek bu hastalık daha çok çoğalacak, vefat edecek insanımız çoğalacak. Ne kadar tedbirimizi alırsak o kadar erken bu virüs hastalığı aramızdan ayırılır. Birincisi diyoruz ki; evden çıkmayın, ikincisi ellerinizi bol bol yıkayın. Bol bol vitamin alın ve uykusuz kalmayın. İnsanlardan uzak durun. Bunları uyguladığımız zaman bu hastalık bize bulaşmaz."
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok