
SALİH GÜNAYDIN’IN KÜTÜPHANESİ
Geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden eğitimci Salih Günaydın’ın ismi Gercüş'ün Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verildi.
Bir Kalp Bin Umut Dernek Başkan Yardımcısı ve ayrıca Rahmetli Salih Günaydın'ın yeğeni olan Ceylan Günaydın; Salih Günaydın'ın ismini yaşatmak için Adına Afrika’da su kuyusu açtıklarını, bu kez de adını memleketi olan Gercüş’te Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verdiklerini söyledi.
Emeği geçen herkese teşekkür eden Günaydın “amacımız sadece kütüphane kurup oradan ayrılmak değil, çocuklarla vakit geçirmekte bizim gönüllülük işimiz diye konuştu. Koçak köyünde çocukları kütüphanelerine kavuşturduk. Bot, mont, atkı, bere dağıtımlarımız oldu. Oyuncak hediyelerimiz oldu. Pamuk şeker, çikolata, tatlı ikramlarımız oldu. Çocukları doyasıya eğlendirdik” dedi.
Ayrıca Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi de yaptığı açıklamada “şimdiye kadar bu bölgenin çocuklarının okuyabilmesi için ekip olarak hiç durmadan ilk günkü şevkle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu bağlamda ekip arkadaşlarımız ile 50. Kütüphanemizi kurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada öncelikle ekip arkadaşlarım olmak üzere dünyanın dört bir tarafından bizlere destekler sağlayan gönüllü dostlarımıza teşekkür ederken, Kütüphanemizin açılışına Katılım sağlayan Gercüş Belediye Başkanı Sayın Gündüz Günaydın’a ve katılım sağlayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok