
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
YÜZME ANTRENÖRÜ MAHSUM ÖZDEMİR’İN HEDEFİ BÜYÜK !
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3.Kademe Yüzme Antrenörü Mahsum ÖZDEMİR büyük düşünüyor ve bu düşünce doğrultusunda sporcu yetiştiriyor.
Türk Devletleri Teşkilatı ‘’ Herkes İçin Yüzme ‘’ Projesi kapsamında Şanlıurfa İlinde yapılan 8.Bölge Yüzme Müsabakaları’na, ilk defa Batman’dan yüzme sporu branşında katılım sağlayan sporcu kafilesinde Baş Antrenör olarak görev alan Mahsum ÖZDEMİR, yaklaşık 7 aydır performans sporcusu olarak hazırladığı Berat Samet KÜNKÜL’ün, 14 yaş kategorisinde 1 inci olması sonucunda büyük mutluluk yaşadı. Mahsum ÖZDEMİR; ‘’ Berat Samet ile yaklaşık 7 aydır, haftanın 4 günü, teknik, taktik ve kondisyon kazandırmaya yönelik antrenman yaptık.
Bu geçen sürecin sonunda elde ettikleri başarıyı çok fazla büyütmediklerini ancak doğru işler yaptığımızı görmemiz açısından bu başarıyı değerli buluyoruz. Grup müsabakalarında tanıştığımız, Amerikalı ünlü yüzücü Michael Phelps ile çalışmış, Yüzme Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Erkan GÜNAY, sporcumuzun yaptığı derece nedeniyle bizi kutladı. Bu durum bizi çok mutlu etti. 4-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Konya’daki projenin Türkiye Şampiyonası’nda da, İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporcumuzun ileriki süreçte daha iyi yere gelmesi için bilimsel çalışmalara ağırlık vererek hazırlayacağımız kısa, orta ve uzun vadeli programlarla hedeflerimize ilerleyeceğiz. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta İl Müdürümüz Mehmet Şafi ÖZPERK olmak üzere, İl Müdürlüğümüzün tüm birimlerine ve velilerimize teşekkür ederim ‘’ dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok