MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını açıkladı. Verilere göre, son bir ayda üye sayısını en çok yükselten DEVA Partisi oldu.
DEVA’nın üye sayısı bir ayda 11 bin 693 kişi artarak 150 bin kişiyi aştı. En çok üye kaybeden parti ise 44.085 üye kaybeden AK Parti oldu.
DEVA Partisi’ndeki üye artışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “İktidarın ortaya koydu bunca yalan dolana ve korku iklimine rağmen üye sayımız hızla artıyor. Her ay ortalama 11 bin ile 20 bin arası üye sayımızda artış oluyor. Son ayda 12 bine yakın vatandaşımız partimize üye oldu. CHP’de 8 bin, Gelecek’te bin 600, HDP 199, Mhp’de ise sadece 699 artış var. Bunca korku iklimine rağmen ülkenin tamamında ve Batman’da üye sayımız, diğer tüm partilerden çok daha hızlı bir şekilde artıyor. Çok ciddi teveccüh olmasına rağmen, vatandaşlarımız, acaba bana ya da aileme bir şey olur mu diye çekinerek partimize üye oluyor, bazıları ise hiç üye olmadan desteklediklerini ifade ediyorlar. Bu tam da sırf vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanamasınlar diye iktidarın bilerek yaydığı bir algı. Kimse merak etmesin. DEVA iktidarında tüm hak kayıplarını bir bir ortadan kaldıracağız.
Genci, işçisi, öğretmeni, çiftçisi, memuru, emeklisi, esnafı, öğrencisi Türkiye’nin yarınları için DEVA Partisi’ne güveniyor. DEVA Partisi’ni milletimiz çıkış yolu olarak görüyor. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. İktidar partisi ve yandaşları da iyi biliyor ki; DEVA Partisi’nin hiçbir baraj sorunu yoktur. Önümüze ne set koyarlarsa koysunlar, her birinden daha güçlü çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 02SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 03BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0527 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 06AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 08BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 09Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 10VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 11KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 128 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 13BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 14BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 15HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR




Henüz Yorum yok