
BAB-GED’den Eğitim-Bir Sen’e ziyaret
BAB-GED’den Eğitim-Bir Sen’e ziyaret
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve üyeleri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Eğitim-Bir Sen Batman Şubesi’ni ziyaret etti.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir ve dernek üyeleri, Eğitim-Bir Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü'ye ziyarette bulundu.
BAB-GED heyetini Eğitim-Bir Sen ve Memur Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılması nedeniyle yapılan sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında Önlü ve Eğitim-Bir Sen yöneticilerine bilgi verdi. Ziyarette ilin eğitim durumu ve güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Önlü, yaptıkları çalışmalar ve Batman’ın eğitim durumu ile ilgili bilgi verdi.
Önlü konuşmasında basının önemine değinerek, derneğin hayırlara vesile olmasını temenni edip çalışmalarında başarılar diledi. Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de okulların açılması ve yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Eğitim-Bir Sen’i ziyaret ettiklerini belirterek, Batman’ın eğitimde iyi bir ivme yakalamasını ve Batman’ın hak ettiği noktaya ulaşmasını temenni etti. Demir son olarak, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlar getirmesini diledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 02OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 04VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 05“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 06BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 07DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 08VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 09ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 10Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 11Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 12ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 13EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 14Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 15“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
Henüz Yorum yok