
Sason'da İlk Kongresini Gerçekleştirdi
DEVA Partisi, Sason'da İlk Kongresini Gerçekleştirdi
DEVA Partisi'nin Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Batman'ın Sason İlçesi'nde teşkilatlanma çalışmalarını başarıyla tamamlayan DEVA Partisi, Sason ilçe kongresini gerçekleştirdi. Deva Partisi'nin Batman'da düzenlediği 2'nci kongre olma özelliği taşıyan Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Veysel Tekin seçildi.
Düzenlenen kongrede konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Genel Başkanımız Ali Babacan'ın liderliğinde Batman'da gerçekleştirdiğimiz 2'nci kongremizin ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sason'a DEVA olmak üzere çalışmalarımızdaki önemli bir virajı başarıyla tamamladık. Memleketimizin her kesimini temsil eden il ve ilçe teşkilatlarını kurarak, çok sesli, işini iyi yapan ve ortak akılda buluşan bir ekip oluşturduk. Sason'da çalınmadık hiçbir kapı bırakmadan; yeni gönül köprüleri kurmak üzere durmaksızın çalışacağız. Sason için, Batman için ve Türkiye için ne yapabiliriz gayreti ile hareket edip, elimizi taşın altına koymaya hazırız." dedi.
Türkiye'nin zorlu bir döneme girdiğini dile getiren Müjdeci, "Her alanda sıkıntılara sürüklenen bir Türkiye ile karşı karşıya kalınan bir dönemde, ülkenin kötü gidişatına dur demek için ülkemizin her kesiminden gelen talepler ile bu siyasi hareketi başlattık. Başkası sorumluluk alsın demektense bizim sorumluluk almamız gerekir. Zaman ümitsizlik zamanı değil, zaman sorumluluk alma zamanı. DEVA Partisi olarak, her kesimden geniş bir kadro ile başta ekonomi ve özgürlükler olmak üzere, her alanda toplumun farklılıklarını göze alarak, kuşatıcı, uzlaştırıcı ve çoğulcu bir yaklaşım ile çözüm odaklı siyaset yapacağız" ifadelerini kullandı.
Deva Partisi'nin Sason İlçe Başkanı olarak seçilen Veysel Tekin ise şunları kaydetti: "Olağan kongremiz ile birlikte görevimize resmen başlamış olduk. Bugünden itibaren ekibimiz ile birlikte ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’ini ilke edinerek, Sason'a DEVA olmak üzere, kapı kapı gezerek partimizi, projelerimizi ve ilkelerimizi anlatacağız. Yolumuz zor ve meşakkatli bir yoldur. Biz bu yola ilk günden itibaren inanmışlarla çıktık. Unutmayalım ki her şey inançla başlar. Sason kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sason'un tüm sorunlarına DEVA olmasını diliyorum."
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok