
Özdemir veda etti
Özdemir veda etti
Aldığı hapis cezalarının ardından Belediye Eşbaşkan Adaylığı İlçe Seçim Kurulu tarafından veto edilen HDP Eşbaşkan adayı Sabri Özdemir, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek veda mektubu yayınladı.
Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz. Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz.
Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok