
Kütüphane Saat 22'ye Kadar Açık Kalacak
Pınarbaşı Mahallesinde faaliyet gösteren Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Ronahi Halk Kütüphanesi çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Batman Belediyesi Ronahi Halk Kütüphanesi daha önce gündüz 16:00’a kadar verdiği hizmetin süresini uzatarak vatandaş ve öğrencilerin taleplerine cevap verecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Batman Belediyesi’ne ait Ronahi Halk Kütüphanesinin daha önce her gün sabah 08.30 ile 16.00 saatleri arasında açık olan kütüphanenin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtilerek: "Kütüphane kaynaklarından daha fazla yararlanma, öğrenci ve okurlarımıza rahat çalışma ortamı sağlamak amacıyla hizmet süresini uzattık. 20 Şubat 2020 tarihinden itibaren her gün Sabah 08.30 ila 22.00 saatleri arasında kütüphanemiz açık olacak. Güvenli, sıcak ve temiz bir ortamda gençlerimizin sınavlara hazırlanmaları için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Personelimizin gözetiminde gençler sessiz bir ortamda rahat ve temiz bir ortamda ders çalışabilecekler" ifadelerine yer verdi.
Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, sosyal ve kültürel alanda vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap olmak için çabaladıklarını belirterek: “Halkımızın Belediye ve Kütüphane imkânlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak için böylesi bir karar alma gereği duyduk. Kütüphaneyi açık tutma süresini uzatmak suretiyle bu alanı değerlendirmek isteyen hemşehrilerimize daha fazla imkan sunmuş olacağız” dediler.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok