
ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve akabinde arıcılara dağıtılacak kristal toz şeker için düzenlenen törene katıldı. İl Tarım Orman Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen törene; Vali Şahin’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin AYDİŞ, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve çok sayıda arı yetiştiricisi katıldı.
1 MİLYON 162 BİN TL’LİK ŞEKER VERİLDİ
Arıcılara seslenen Vali Şahin “Bakanlığımızın destekleme programı çerçevesinde arı yetiştiricilerimize toplam değeri 1 milyon 162 bin Türk lirası değerindeki bu şekerleri sizlere destek mahiyetinde dağıtıyoruz. Hem bakanlık bütçesinden hem de İl Özel İdaresi bütçesinden çiftçimizi desteklemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta çiftçilerimize fide desteğinde bulunacağız. Akabinde sera naylonu desteğimiz olacak. Kaynaklarımızın elverdiği ölçüde çiftçimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Sason bölgesinin bal’ı son derece kaliteli ve piyasada aranan bir bal çeşidi. Çiftçilerimiz yaptıkları her işte olduğu gibi bal yetiştirirken de yaptıkları işi doğru ve hijyenik bir şekilde yapmaya özen gösteriyorlar, göstermek zorundalar. Neticede insan sağlığını doğrudan etkileyen bir iş yapıyorsunuz. Yaptığımız işi de sağlığa uygun ve kaliteli bir şekilde yapmalıyız. Hem marka değerimiz artar ve hem de fiyatı yükselir.
Çiftçilerimize verdikleri desteklerden dolayı başta Sayın Tarım ve Orman Bakanımız olmak üzere, İl Genel Meclisi başkan ve üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreterine çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çiftçi gülerse bütün ülke güler. Biz buna inanıyoruz. Çiftçilerimiz uygun koordinasyonla sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı besleyebilecek kadar ürün üretebilecek kapasiteye sahiptir. Türkiye, bu kadar verimli, mümbit ve güzel bir ülke. Yeter ki, bilimsel yöntemlerle iyi tarım yapalım” diye konuştu. Konuşmaların ardından 424 arı yetiştiricisine kristal toz şeker dağıtımı gerçekleştirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok