
BATSO MECLİSİNDE KENTİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Batman Valisi Ekrem Canalp'ın katılımıyla gerçekleşen BATSO Meclis toplantısında kentin ticaret ve sanayi alanındaki sorunları masaya yatırıldı.
Batman Ticaret ve Sanayi Odasının aylık olağanüstü toplantısında BATSO Meclis üyeleriyle bir araya gelen Vali Canalp, toplantının önemine değindi.
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Meclis Üyelerinin gündemindeki Petrol City, önündeki yaya geçidinden kaynaklı yaşanan trafik kazalarının önlenmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alınması, geleceğe güzel bir gençlik kazandırmak amacıyla madde bağımlılığı mücadele çalışmalarının daha etkin bir şekilde sürdürülmesi, yeni OSB'lerde parsel fiyatlarının daha cazip hale getirilmesi, uçak sefer sayısı, kentin içme suyu sorunu, OSB'lerin alt yapı sorunları, OSB yolunda yaşanan kazaların önlenmesi, sanayici ve yatırımcıya teşviklerin arttırılması maddeleri gündeme getirildi. Batman Valisi Ekrem Canalp, BATSO Meclisince alınan kararların kentin ekonomisine katkı sağlayan adımlarını anlamlı bulduğunu ifade ederek bu tür buluşmaların kentin ekonomik ve ticari potansiyelini daha da güçlendirmeye yönelik adımlar olduğunu ifade etti. Toplantının ardından BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Vali Ekrem Canalp'a plaket takdiminde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok