
ÜNİVERSİTEDE TANITIM GÜNLERİ
Batman Üniversitesinde öğrenci toplulukları tanıtım günleri başladı
Batman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukların tanıtılması amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” açılış etkinliği gerçekleştirildi.
Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta düzenlenen etkinliğin açılışına; Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. Rohat Cebe, pandemi nedeniyle uzak kalınan öğrencilerle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek üniversitede yapılan bu etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.
Öğrenci topluluklarının üç gün boyunca stantlarda faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmeler yapacaklarını ifade eden Prof. Dr. Rohat Cebe, etkinliğin düzenlenmesine destek sağlayan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.
Otuz öğrenci topluluğunun stant açtığı etkinlikte nohutlu pilav ikramının ardından öğrenciler, kendi yetenek ve ilgi alanlarına uygun olan toplulukları tanıma ve dâhil olma fırsatı buldu. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar başta olmak üzere farklı ilgi alanlarına hitap eden topluluklar, düzenlemiş oldukları programları, aktiviteleri ve ilerleyen dönemde gerçekleştirecekleri faaliyetleri anlatarak yeni üye kayıtları aldı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok