
Gözler Tenis turnuvasında
Batman’da gözler tüm hazırlıkları tamamlanan dev tenis turnuvasına çevrildi.
Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bölgenin en büyük tenis turnuvasına birlikte ev sahipliği yapacak.
“400 SPORCU KATILIM SAĞLAYACAK”
Doğu ve Güneydoğu’da bulunan 40 takım ve 400 sporcunun katılım sağlayacağı turnuvanın büyük ilgi görmesi bekleniliyor. Tenis şampiyonası 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında TP yerleşkesindeki tenis kortlarında oynanacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonun eksiksiz ve görkemli geçmesi için tüm hazırlıkları tamamladı.
“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Güneydoğu ve Doğu’nun en büyük tenis ligine ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Yapmış olduğumuz tüm organizasyon, etkinlik ve turnuvalarda Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in büyük destekleriyle oluyor. Bakanlığımız ve federasyonlarımızdan gelen tüm bölge, yarı final ve finallerin organizasyonlarını Sayın Valimizin bilgisi ve desteği doğrultusunda kabul ediyor, yenilerinin alınması içinde girişimlerde bulunuyoruz. Amacımız sporla ilimizi en iyi bir şekilde hak ettiği konuma getirmek için tanıtmaktır. 31 Ağustos ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında 40 takımdan 400 sporcuyu ağırlayacağız. Organizasyonun eksiksiz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Belediye Başkan vekilimiz Sayın Ertuğ Şevket Aksoy’un desteğiyle, daha birçok dev organizasyona ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Dev organizasyona tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok