
"OĞUZHAN İPEK CAMİİ" İBADETE AÇILDI
İstanbul'da yaşayan İş İnsanı Aydın İpek, Batman'da Oğuzhan İpek Camii'ni yaptırdı.
İş İnsanı Aydın İpek, geçen yıl Eylül ayında Gebze yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki oğlu, Oğuzhan İpek'in ismini Batman'da yaptırdığı camii de yaşattı.
İpek ailesi Batman Şafak Mahallesinde, yapımına başlanan camiinin tüm masraflarını üstlenerek, camiinin ibadete açılmasını sağladı. İpek Ailesi, çok sevdikleri ve ailenin tek erkek çocuğu olan Oğuzhan İpek'i elim bir trafik kazasında keybettikten sonra, ismini camiide yaşatmak istediler. Şafak mahallesinde bulunan camii inşaatını hızlı bir şekilde tamamlayıp, Oğuzhan İpek Camii olarak ibadete açtılar. Caminin minaresi hayırsever iş adamı Nurullah Çiftçi tarafından yapıldı. Caminin mimarisinde Midyat taşları kullanıldı.
Camide okunan mevlid-i şerif ve cuma namazı ardından cami açılışı yapıldı.
Oğuzhan İpek Camii açılışına, Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Emniyet Müdüdrü Köroğlu Kıraç,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Kübra İpek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Caminin açılışında konuşan Kübra İpek "Camimiz 1000 kişi kapasiteli olup ,geçen sene yaşamını yitiren kardeşimiz Oğuzhan İpek'in adını yaşatmak için açılışını yaptık. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Batman Müftüsü Turgut Erhan'ın duasının ardından kurdele kesimiyle Cami ibadete açıldı. (Faruk Çiftçi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 02DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 03Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 04“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 05ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 06ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 073 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 08BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 09YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 10SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 11Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 123 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 13PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 14KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 15ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
Henüz Yorum yok