
Batman Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı’nda
Her fırsatta Batman’ın tanıtımı için büyük emekler sarf eden Batman Belediyesi bu yıl 87.’si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ulusal ve uluslar arası çapta Batman’ın tanıtımını yapmak için stant açtı.
Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, yerli ve yabancı katılımcının stant açtığı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda boy gösterecek olan Batman Belediyesi tanıtım standında konukları ağırladı.
7 – 16 Eylül 2018 tarihleri arası her gün 16:00 – 23:00 saatlerinde ziyarete açık olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Batman’ın uluslar arası çapta tanıtımı için stant açan Batman Belediyesi, Batman’ın değişen yüzünü, yapılan vizyon çalışmalar ile bambaşka bir görünüme kavuşan kent kimliğini, kültürel faaliyetleri ve Batman tarihini katılımcılara tanıtacak.
Batman’ı kültürel, sosyal, sportif ve başarılı çalışmalar ile sık sık gündeme getiren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman’ın dünya çapında tanınması için 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılarak Batman stantını gezen konuklarla yakından ilgilenerek Batman’ı tanıttı.
BATMAN’IN TANITIMI İÇİN STANT AÇTI
Türkiye’nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl kapılarını 87'nci kez açacak. 7-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda partner ülke Sırbistan, odak ülke Hindistan, ana tema ise 'teknoloji' olacak. Fuar ile ilgili Kültürpark’ta basın toplantısı düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3 No’lu holde Batman Belediyesi ile İzmir’in ilçe belediyeleri Konak, Buca, Bornova, Bergama, Gaziemir, Seferihisar, Bayındır, Çiğli, Karabağlar, Dikili, Karşıyaka, Çeşme, Urla, Kemalpaşa ve Karaburun Belediyesinin yer alacağını belirtti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok