
OSB İLE BEŞİRİ YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi ile Beşiri ilçesi arasında yapımı süren 6,6 kilometrelik yolda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
İncelemeler sırasında Vali Canalp’e, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Cem Durmuş ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. İncelemeler sırasında yürütülen çalışmalara ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, projenin bölge ulaşımı ve sanayi altyapısı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, modern standartlara uygun şekilde inşa edilen yolun, bisiklet yolları, yan yollar ve aydınlatma sistemleriyle birlikte güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını ifade etti.
Batman’ın ulaşım ağını güçlendirecek projeler kapsamında Hasankeyf yolunun hizmete alındığını ifade eden Vali Canalp, Beşiri yolunun kısa sürede tamamlanacağını ve Diyarbakır yolunun da yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. Yolun tamamlanmasıyla birlikte OSB ve planlanan ikinci lojistik kente erişimin kolaylaşacağını ifade eden Vali Canalp, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü, yolun tamamlanmasıyla hem ulaşım güvenliğinin artacağını hem de ekonomik faaliyetlerin ivme kazanacağını vurguladı. Batman’ı çepe çevre saran yol ağının hepsinin bu sene sonu itibariyle biteceğini belirten Vali Canalp, “Batman'ın on yıllardan beridir konuşmuş olduğu o konular Batman'ın gündeminden düşecek güvenli, kaliteli yol ağıyla Batman'ı sarmış olacağız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 02ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 033 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 04BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 05YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 06SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 07Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 083 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 09PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 10KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 12BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 13BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 14GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 15SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
Henüz Yorum yok