
MÜJDECİ ELEŞTİRDİ
"YOKSULDAN ALIP ZENGİNE VERECEKLER
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, hükümetin hayata geçirdiği 'Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat' sistemine yönelik eleştirilerde bulundu.
Yeni sistemin yoksuldan alıp zengine vermekle eşdeğer olduğunu belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Bu uygulamanın ana adı milleti torunlarına kadar borca batırmaktır. Bu plan iktidarın son yıllarda sadece servet sahibi kesime yönelik faaliyet göstermesinin son icadıdır. Durumu olmayan insanları daha fazla borca batırma planıdır. İktidar servet sahiplerine diyor ki paranızı dövize koymak yerine Türk Lirası'nda tutun, dolar ne kadar yükselirse size hazineden ve milletin alın terinden aldığımız vergilerden ödeme garantisi veriyorum. Bu garantiyi 84 milyondan alınan vergilerden yani hiper enflasyon altında ezilen vatandaşlardan karşılayacaklar. Faize karşı olduğunu belirten Erdoğan'ın binbir kılıf ile hayata geçirdiği bu sistem dünyanın en yüksek faizine eşdeğer bir sistemdir. Hep söylüyoruz, ülkelerin ekonomilerini çökerten bu faiz talimatla düşmez ancak ve ancak adalet ve güvenle düşer.
Türk Lirası'na güvenceyi bile Dolar üzerinden vermek, o ülke ekonomisine olan güvensizliğin göstergesidir. Bile bile yaratılan bu güvensiz ortamda attığınız adımların ömrü de çok kısa olacaktır. Yapmanız gereken şey piyasalara güven vermek ve sabah söylediğiniz şeyi akşam hatırlamaktan geçiyor. Aksi halde vatandaşlarımız market rafları önünde kara kara düşünmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.
Etiketler : #MÜJDECİ,#ELEŞTİRDİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok