
İftar yemeğinden 6 bin kişi faydalandı
İftar yemeğinden 6 bin kişi faydalandı
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı programının 3. gün etkinlilerine misafir olan Vali Ahmet Deniz de katıldı. Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte vatandaşların arasına karışarak iftarını açtı.
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı programının 3. gün etkinlilerine misafir olan Vali Ahmet Deniz de katıldı. Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte vatandaşların arasına karışarak iftarını açtı.
Belediyenin üç ayrı koldan dağıttığı iftar yemeğinden 6 bin kişi faydalandı. İftar sonrası günün yorgunluğunu üzerlerinden atmak için parklara akın eden vatandaşlar, Atatürk Parkı’nda oluşulan manevi atmosferi ve serin havayı bir arada bulmanın keyfini yaşadı.
GÜNLÜK 6 BİN KİŞİYE YEMEK
İlk gün Belediye iftar programına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Atatürk Parkı’nda verilen 3 bin 500 kişilik iftar yemeği 4 bine çıkarılırken, mahallelerdeki iftar çadırında verilen bin kişilik iftar yemeğinin ise 2 bin kişiye çıkartıldığı açıklandı. Deniz ve Aksoy, vatandaşlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Deniz ve Aksoy vatandaşlara hayırlı ve huzurlu Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.
ÇOCUKLAR EĞLENDİ
Akşam geç saatlere kadar Atatürk Parkı’nda kalan vatandaşlara Batman Belediyesi tarafından etkinlikler hazırlandı. Çocuklar için sporun ve eğlencenin bir arada olduğu oyun alanları oluşturuldu. Pamuk şekeri ve dondurmanın da ücretsiz olarak ikram edildiği gecenin son programı tasavvuf müziği konseri oldu. Ramazan ayının 3. Gününün akşamında sahne alan Batmanlı grup, Reng-i Dil Tasavvuf Müziği Topluluğu vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok