
PETROLSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
HENDEKSPOR 1 - 2 PETROLSPOR
TFF 3. lig 1. grubun 14.hafta maçında Sakarya temsilcisi Hendekspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Batman Petrolspor, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.
Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Batman Petrolspor, ‘’4-2-3-1” sistemiyle maça başladı. Kırmızı-Beyazlılar, maça önde ve baskılı başladı. Hemen maçın başında 4’üncü dakikada sağ kanattan gelişen bir atakta havadan gelen topa iyi uzanan Ali Kemal Başaran takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra da orta alanda tek paslarla karşı kaleye hücumlar yapan konuk ekip Batman Petrolspor, 24’üncü dakikada Hasan Çavdar’ın ceza alanı çizgisinden sert ve güzel vuruşunda top ağlara gitti. Kırmızı-Beyazlılar Hasan’ın şık golüyle 2-0 öne geçti. Golden sonra tempoyu isteği gibi tutan temsilcimiz devreyi 2-0 önde tamamladı.
İkinci devre daha çok orta saha mücadelesi ve ev sahibi Hendekspor’un bariz üstünlüğü şeklinde geçti. Temsilcimiz Batman Petrolspor, daha çok geriye yaslanan, skoru korumaya yönelik oynadı. Hendekspor, savunma ve kaleci Cihan’ın da hatasıyla golü buldu. 62’inci dakikada Berkay Ekici ile farkı 1’e indirdi. Ev sahibi ekip oyunun son bölümünde daha çok doldur boşaltlarla beraberlik için çabaladı. Karşılaşmayı Batman Petrolspor 1-2 kazanmayı başardı. Temsilcimiz Batman Petrolspor, ligde başarılı bir gidişat gösterirken namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar, ligde geride kalan 14 hafta sonunda puanını da 36’ya çıkararak ligin 15.haftasında sahasında Erbaaspor ile karşılaşacak. 5 Aralık Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadyumunda, saat 13.00'te her iki takım kozlarını paylaşacak.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok