
İNŞAAT İŞÇİLERİ DE DERTLİ
HÜDA PAR Batman’da inşaat işçilerinin sorunlarını dinledi
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, döviz kurunun yükselmesiyle beraber temel ihtiyaçlarda fiyatların yüzde 100 zamlanmasıyla zor bir süreçten geçen Batmanlı dar gelirli vatandaşların unutulmaması gerektiğini belirtti.
HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, Batman’da inşaat sektöründe çalışan inşaat işçilerini ziyaret etti.
Ziyarette Durmaz, inşaatlarda çalışan işçileri ziyaret ederek yaşanan zor süreçte parti olarak işçi ve emekçilerin ve dar gelirlilerin yanında bulunduklarını söyledi.
.jpg)
Ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür eden inşaat işçileri, malzeme fiyatlarının yüzde 100’den fazla pahalanmasından dolayı inşaat işlerinin durma noktasına geldiğini ifade etti.
Toplumun farklı kesimlerine yönelik ziyaretler yaptıklarını belirten Durmaz, “HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Teşkilatı olarak toplumun farklı kesimlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirip sorunlarını dinliyoruz. Malum bir pandemi süreci yaşadık, yaşıyoruz. Bu süreçten esnaflar, işverenler, girişimciler ve bir bütün olarak da tüm toplum olumsuz anlamda etkilendi. Bizler etkilenen kesimleri unutmadık, sürekli sahada bulunarak yanlarında bulunduk. Her fırsatta topluma karşılıksız hizmet yapmanın önemini belirterek ve bunun gereğini sahaya yansıtarak yüklenmiş olduğumuz misyonun gereğini yerine getirdik.” dedi.
Açıklamasının devamında Durmaz, “Batman merkezde fark gözetmeksizin esnaflara, çiftçilere, üreticilere, sanayicilere, işçi ve emekçilere giderek onların yanlarında olduğumuzu, sorun ve sıkıntılarının çözümü için üzerimize düşeni yerine getireceğimizi söyledik. Bu programlar doğrultusunda, sabahın erken saatlerinde kalkarak inşaatlarda çalışan işçi ve emekçilerimizi de unutmadık. Onları çalıştıkları inşaatlarda ziyaret ettik.” şeklinde konuştu.
.jpg)
“Bu zor dönemde dar gelirli vatandaşlar unutulmamalıdır”
İnşaat sektörünün malzeme fiyatlarının yükselmesinden dolayı olumsuz etkilendiğini dile getiren Durmaz, şöyle dedi:
“Malzeme fiyatlarının yükselmesiyle birlikte, gelişmelerden olumsuz etkilenen bir sektör de inşaat sektörü oldu. Demir, çimento, beton, kapı, pencere, fayans, boya başta olmak üzere inşaat sektöründe kullanılan malzemelerin fiyatlarında yüzde yüzden fazla zamlar oldu. Böyle olunca doğal olarak inşaat sektöründe bir duraklama yaşandı. Bundan da en fazla etkilenenlerin başında evlerine ekmek götürme derdinde ve hedefinde olan inşaat işçileri oldu. Şu anda inşaatta işçileri iş bulmakta, iş tutmakta zorluk yaşıyorlar. Onları ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediğimizde zor durumda olduklarını, geçim konusunda zorlandıklarını gördük. Öyle ki bundan sonra daha fazla zorlanacaklar. Bu kesimler için yetkililer bir çare düşünmelidir. Zamlardan dolayı hayat pahalılığının arttığı, alım gücünün çok düştüğü bu zor dönemde Batmanlı dar gelirli vatandaşlarımız unutulmamalıdırlar.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok