
Batman’da ASKOM toplantısı yapıldı
5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı saat 10.30’da Batman İl Ambulans Servisi 112 toplantı salonunda Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt illerinin İl Sağlık Müdürü, ASKOM’dan sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Halk Sağlığı Müdürü, AASH Şube Müdürü,112 Başhekimi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda; bölgenin ve illerin nitelikli yatak sayıları, acil hasta sevkleri, detaylı bir şekilde tartışılarak, en yüksek verimin alınması için gerekli planlamaların ivedi bir şekilde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.
Toplantıda Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ, katılım gösteren illere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Bodakçi, ilin ve bölgenin acil sağlık hizmetleri açısından kalite çıtasının en üst noktalara taşınmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, Batman İl Sağlık Müdürlüğü olarak çevre illere gösterilen hassasiyetin artarak devam edeceğini ve aynı zamanda Batman’ın sağlık turizmi ve nitelikli sağlık hizmetleri açısından cazibe merkezi olması açısından planlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.
Toplantıya katılan çevre illerin sağlık yöneticileri, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi’ya sürdürülen sağlık politikaları için teşekkürlerini sunarak, Batman’daki sağlık hizmetlerinin sadece Batman için değil tüm bölge illeri için ihtiyaca cevap veren bir hizmet kapısı olduğunu dile getirdiler.
Karar metninin imzalanmasıyla toplantı son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok