
FESTİVALE YOĞUN İLGİ
FESTİVALE YOĞUN İLGİ
Batman Valiliği koordinesinde; Batman Belediyesi, Kozluk Kaymakamlığı, Kozluk Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle “Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür ve Turizm Festivali’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Üç gün süren festival kapsamında doğa yürüyüşü, kamp etkinliklerinin yanı sıra Hazo kalesinde gökyüzü gündüz gözlem etkinlikleri ve Kale Mahallesi’ndeki İbrahim Bey Camisi’nde ilahi ve ney dinletisi de gerçekleştirildi.
CANALP ÇİFTÇİ STANDLARI TEK TEK GEZDİ
Festival, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımıyla, ilçe merkezinde bir statta düzenlenen kapanış programıyla son buldu. Vali Canalp, köylerde yetiştirilen ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek, üreticilerle bir süre sohbet etti.
ÜRETİME KATKI SUNANLARA BELGE
İlçede yetiştirilen ürünlerin üretim kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sunan üreticilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından festival, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin konseriyle devam etti. Program, festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren Batmanlı Fotoğrafçı Orhan Kartal’a ödül verilmesinin ardında son buldu.
GASTRONOMİ FESTİVALİ ÜÇ HAFTA SONRA YAPILACAK
Programın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, “Festivaller şehri Batman, İlke sözüyle başlatmış olduğumuz ilçe festivallerimizin şu anda sonuncusunu Kozluk’ta gerçekleştirdik. Festivallerimizin en sonuncusu Batman Gastronomi festivali ile festivallerin finalini yapacağız. Finali de muhteşem olacak. Üç hafta sonra gastronomi festivalimizi gerçekleştireceğiz. Tarih netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok