
"Gelişim ve teknolojiye uyum sağlarsak ilerleme kaydedebiliriz"
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası'nın (SMMMO) "Muhasebe Haftası" dolayısıyla düzenlediği programa katıldı.
Batman-Siirt SMMM Bölge Odası'nın konferans salonunda gerçekleştirilen programa Vali Deniz'in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Baro Başkanı Abdulhamit Çakan, kamu kurumlarının yöneticileri, odaların temsilcileri ve muhasebeciler katıldı.
Burada katılımcılara hitap eden Deniz, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında birçok yatırımcının ilde yatırım yapmak için başvuruda bulunduğunu söyledi.
Bu projelerin uygulanmasıyla kentteki işsizlik sorununun büyük ölçüde giderilmiş olacağını belirten Deniz, ekonomik veriler ile kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasının önemli olduğu ifade etti.
Bu konuda sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü dile getiren Deniz, "Hızla değişim ve dönüşümün yaşandığı bir çağdayız. Bu çağda değişim ve dönüşüme uyum sağlayan firmaların ayakta kaldığı, diğerlerinin ise yok olup gittiğini görüyoruz. Ülke olarak gelişim ve teknolojiye uyum sağlar ve kurumsallaşırsak büyük ilerlemeler kaydedebiliriz." dedi.
Konuşmanın ardından mali müşavirlik ruhsatı almaya hak kazanan muhasebecilere ruhsat ve KOSGEB, SMMMO iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik sertifikasının verilmesiyle program sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 02BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 03 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 04Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 05Temizlik ekipleri sahada
- 06SÜPER LİG ÖNCESİ MORAL DEPOSU : 9 MADALYA
- 07“HEPİMİZ AYNI GEMİDE YAŞIYORUZ”
- 08Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 09AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 10Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 11DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 14RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 15PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
Henüz Yorum yok