
MÜJDECİ ZAMLAR VATANDAŞI BATIRDI"
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI MÜJDECİ ZAMLAR VATANDAŞI BATIRDI"
Elektrik ve doğalgaza gelen son zamları eleştiren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, zamların vatandaşı yoksulluğa sürüklediğini belirtti.
Elektrik ve doğalgaza son bir yılda yüzde 200 zam gelmesini eleştiren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "1 Eylül itibarıyla elektriğe ve doğalgaza gelen zamlar ile birlikte son bir yılda vatandaşa yüzde 180’i, sanayiciye yüzde 430’u aşan enerji zamları yansıdı. Yandaşlarını besleyen iktidar, bu sırada boşalttığı kasayı tekrar doldurmak için elini vatandaşın cebine atmaktan bir an olsun geri durmuyor. Maaşlara yüzde 10, 20 zam yapan iktidar, iğneden ipliğe yüzde 200 zam yapmaya başladı. Eğer başka bir zam gelmezse geçen yıl elektriğe 500 lira ödeyen bir aile bu kış 1000 lira, doğalgaza 600 lira ödeyen bir aile artık 1500 lira fatura ile karşı karşıya kalacak. Asgari ücretle, emekli maaşı ile çalışan vatandaşlarımız, maaşlarının büyük bir kısmını elektrik ve doğalgaz faturalarına harcamak zorunda kalması, tam anlamıyla zulümdür. Sert geçecek bir kış mevsimi öncesinde yapılan bu zamlar nedeniyle insanlar derin bir yoksulluğa doğru sürükleniyor. Ülkeye refah getirme vaadi ile yola çıkan iktidar, vatandaşımızı ekmek alırken bile yarınını düşünecek bir konuma getirmiştir. Bir avuç insanın zenginleşmesini merkeze alan ve 84 milyonu sefalete sürükleyen mevcut düzenin bir an evvel değişmesi gerekiyor. Bir kez daha iktidar partisi ve ortağına seslenmek istiyorum; çözüm zam yapmaktan değil, çözüm tasarruftan ve akılda kalıcı ekonomi yönetiminden geçiyor." dedi.
"SANAYİCİ DE ZORDA"
Enerji faturalarının sanayiciler için çok daha vahim bir hal aldığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Sanayiciler için enerjiye gelen zamlar akıl almaz noktalara geldi. Sanayiciler sadece bir aylık süre içerisinde enerjiye yüzde 50 daha fazla ödeyecek. Adeta sanayicilere üretimi durdurun diyen bu zammın ülkemizin üretim gücüne büyük bir darbe vurduğu ortadadır. Durumun böyle devam etmesi halinde giderleri azaltmak için sanayiciler işten çıkarmalara yönelmek zorunda kalabilir. Ülkemizde işsizlik sorunu olmadığını belirten bir iktidar; adeta bu hayale kapılarak işsizliği daha da fazla yükseltmeye çalışıyor. Maalesef iktidar gerçeklikten tamamen uzaklaşmış durumda. İlk seçimde vatandaşımız onları hayallerden uyandıracak” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 02‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0352 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 04TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 05BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 06AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 07KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 09PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 10EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 11Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 12BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 132 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 14REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 15BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
Henüz Yorum yok