'Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi' ödülleri verildi
Batman Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Okumayan Öğrenci Kalmasın" sloganıyla öğretmenler tarafından düzenlenen "Dost Kitaplar ve Dost Öğrenciler Projesi" kapsamında yapılan okuma etkinliğinin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.
Bu kapsamda Zeynel Bey Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Kurtaran, en çok kitap okuyan öğrencilere plaket, madalya ve hediye verdi.
Ödül töreninde konuşan Kurtaran, öğrencilere, kendilerine sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini ve daha çok okumalarını tavsiye etti.
Kurtaran, "Etkinlik güzel ve anlamlı olmuş. Başarılı olmak için çok okuyacağız. Maalesef dünyada az okuyan ülkelerden biriyiz. Bakın ülkemizde 15 Temmuz olayı yaşandı. Ekonomimizi ve eğitimimizi derinden etkiledi. Bu hain darbe girişimi neticesinde yüzlerce şehit verdik. Bu tür saldırıların olmaması için bilinçli olmamız, yaşananlardan ders çıkartmamız ve kendimizi tanımamız lazım. Kişi kendini tanırsa kendini ona göre geliştirir ve kendini tanıyan rabbini de tanır. Bu tanıma işi de ancak okumakla olur. Eğer bol bol okumaz ve kendimizi geliştirmezsek belki başkalarının kendi çıkarları doğrultusunda kullanacakları kişiler oluruz. Onun için kendimizi tanımak, medeniyetimize, ülkemize ve ilimize sahip çıkmak için okuyacağız." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok