
POLAT "AYNI GEMİDE OLDUĞUMUZ ANLAŞIŞDI"
Gelecek Partisi İl Başkanı Polat "Aynı Gemide Olduğumuz Anlaşıldı"
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve tarihe yıkıcı etkisiyle anılacak olan iki büyük deprem yaşadıklarını söyleyen Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, "Kahramanmaraş Pazarcık'ta 65 saniye içinde nereye doğru gittiğimizi ve aklımızın dondurucudan çıkarmamızın zamanı geldiğini beynimizi sarsarcasına hissettirdi.
Başta iktidar yetkilileri ve ortakları olmak üzere bütün muhalefet partileri, STK, cemaat, kanaat önderleri ve bürokratlara ateş düştüğü yeri yakmadı ve bu ülkenin her karışında yaşayan bütün vicdanları yaktı.
Bu ülkenin İstikbali ve sözde vatanı için fedakarca hizmet ettiğini iddia eden iktidar, ortakları, muhalefet, stk, cemaat yöneticileri Maraş’ta, Hatay’da, Adıyaman'da ve diğer ilerimizde yaşanan depremde cenazesi olmayan parti, cemaat, din, mezhep, ırk ve renk varmıydı? Bu felaket aynı gemide olduğumuzu ve fark gözetmediğini göstermedi mi? sadece depremde değil aynı gemide olan bizler için açlık, adalet, hukuk, özgürlük ve insanca eşit şartlarda olduğumuzu bizlere göstermedi mi?" şeklinde sorular yöneltti.
"İKTİDAR SINIFTA KALDI"
İktidarın imar affı gibi yanlış uygulamaları ve iktidarını koruma telaşıyla daha fazla trajedilerin gerçekleşmesine sebebiyet verdiğini belirten Başkan Polat; "Asrın felaketi sebebiyle bu depremde ihmali olan ve bu ihmallere göz yuman başta iktidar ve yöneticileri olmak üzere, muhalefet idarecileri ve koltuklarını koruma ve menfaatlerini koruma adına sessiz kalan kim varsa mahkemelerde olmasa bile vicdanlarda yargılanıp ceza yiyeceklerdir.
İktidar depremin ilk saatlerinde televizyon ve sosyal medya platformlarında kendilerinin hiçbir suçu ve ihmali yokmuş gibi başka suçlu arama peşine düşerek hareket etmiştir. İktidar kanadının yöneticileri ekranlara çıkmak için yer kapma kavgasında ve bu enkazda partime nasıl bir fayda sağlarımın peşine düşmüşlerdir. Hâlbuki partinin menfaatleri yerine enkazın altında kalan 10 binlerin canlarını önceleyip depremin ilk saatlerinden itibaren en hızlı şekilde ülkenin bütün imkanlarını seferber ederek koordinasyonu güçlü bir şekilde sağlamaları gerekiyordu. Muhalefet Partileri de çoğu yerde halktan ziyade iktidarını koruma içgüdüsüyle hareket eden iktidara benzeyen tavırlar sergileyerek düşük not almıştır halk nezdinde..." şeklinde devam etti.
"KADİRŞİNAS HALKIMIZ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞTI"
Depremin ilk anından itibaren elini taşın altına koyarak depremde ağır zayiat gören kardeşlerine yardım eli uzatmak için büyük uğraş içerisinde bulunan özelde Batman halkına ve tüm ülke halkına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok