
41 HIRSIZLIK OLAYINDA 47 ŞAHIS YAKALANDI
41 HIRSIZLIK OLAYINDA 47 ŞAHIS YAKALANDI
Batman’da son günlerde artan hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanması sonucunda yapılan çalışmalarda 47 şahıs yakalandı.
41 hırsızlık olayının aydınlatıldığını belirten Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri “İlimizde son günlerde Hırsızlık konularında bazı haber siteleri ile yerel gazetelerde yer alan haberlerle ilgili olarak; İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince, sorumluluk bölgemizde meydana gelen, hırsızlık olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik, Batman Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan çalışmalarımızda 01 Mayıs – 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında meydana gelen 41 ayrı hırsızlık olayında; Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri esnada ekiplerimiz tarafından suçüstü olarak, 20 ayrı hırsızlık olayının faili 26 şahıs, Olay yerinde elde edilen bulgular ve parmak izinden tespit edilen, 2 ayrı hırsızlık olayının faili 2 şahıs, Görevli personelimiz tarafından yapılan, kamera incelemeleri ve sokak araştırmalarından tespit edilen, 19 ayrı hırsızlık olayının faili 19 şahıs, olmak üzere Toplam 47 şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan şahıslar, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, 28 şahsın Adli Kontrol Kararı doğrultusunda yargılanmalarına devam edilmekte olup, 19 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
İl Emniyet Müdürlüğümüzce; Mala Karşı İşlenen Suçlarda Batman ili olarak çok iyi durumda olduğumuz istatistiklerden anlaşılmakta olup, suçun önlenmesi, suç faillerinin yakalanması, huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması amacı ile ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok