VALİ CANALP “TALEPLERİ DİNLEYİP, SÖZ VERECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ‘Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm’ mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Huzur Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle buluşması programı öncesi mahallede hizmet veren, Batman Belediyesi Huzur Mahallesi İtfaiye Şube Müdürlüğü ile Ahmet Kaya Halk Kütüphanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Huzur Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Canalp “Devlet burada, millet burada ve şimdi hizmet zamanı. Hem belediye anlamında hem de genel kamu hizmetleri anlamında, yürütülen çalışmaların neler olduğunu paylaşacağız. Daha sonra mahalle muhtarımızdan mahallenin ihtiyaç ve taleplerini dinleyeceğiz, akabinde sorun ve talepleri olan vatandaşlarımıza söz vereceğiz” dedi.
Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Akabinde Valimiz; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; kanalizasyon, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma ve ibadethane gibi taleplerini dinledi.
Huzur Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok