
BENEK'İN
BEDİRHAN BENEK'İN "AH LE CANE" ŞARKISI REKORA KOŞUYOR
Bedirhan Benek’in “Ah Le Cane” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren hızlı bir şekilde tıklanmaya başlandı. Şarkı dinlenme sıralamalarında hızla zirveye doğru ilrlemeye başladı.

Bir ayağı Almanya’da, bir ayağı Türkiye’de olan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in seslendirdiği “ AH LE CANE” şaskısı milyonlarca müzikseverlerin dilinde. Beğeni ile dinlenen şarkısı ile sanatçı Benek, müzik piyasasındaki yerini daha üst kademelere yükseltmeyi başardı.
Usta sanatçı Bedirhan Benek en son çıkardığı “AH LE CANE” şarkısına çektiği klip dijital platformlatda izlenme rekorları kırdı. Ah Le Cane şarkısı müzikseverler tarafından beğenildi ve sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılarak milyonlara ulaştı.
Sanatçı Bedirhan Benek dijital platformlarda “Ah Le Cane” şarkısının yayınlanmasıın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Benek “Şarkımız yayınlandıktan sonra müziseverler büyük bir hayranlıkla dinleyerek paylaşmaya başladı. Sevdiklerim ve sevenlerim bu şarkıya sahip çıkarak, beklediğimin üstünde bir performansla desteklerini esirgemeyerek katkı sundular. “Ah le cane” şarkısını hem beğenerek dinlediklerini ifade ettiler hemde sosyal medya platformlarında beğenerek paylaştılar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.”
Benek açıklamasının devamında “Söz yazmak, bestelemek, çalmak, söylemek notaya almak, aranjesi
alt yapıları, Mıxi okumaları için ayrı ayrı emek sarf ediliyor. Bir eser büyük bir emek ve özverili çalışma neticesinde ortaya çıkıyor. Bu nedenle sevdiklerim ve sevenlerim desteklerini esirgemesinler. AH LE CANE şarkımızı halkımız, milletimiz çok sevdi. Müzik severlerimiz sevdi, önemli olan dinleyicimizin sevmesidir. Halk severse herşey güzel oluyor. Değerli halkımız AH LE CANE şarkımı çok sevdi, çok sevdiği için kısa bir zaman diliminde şarkımız milyonlara ulaştı” diye konuştu.
Bedirhan Benek “Yusuf Yusuf “adlı filimde “ Çeteleş “ adlı şarkısı ile ünlenmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler : #BENEK'İN,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01
- 02VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 03BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 04SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 05YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0651 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 08“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 09Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 10DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 11Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 12“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 13ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 14ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 153 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Henüz Yorum yok