
BESO BAŞKANINDAN ESNAFA SİTEM
BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ'DEN ESNAFA SİTEM
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 6-12 Kasım arasında yapılacak olan Batman 1. Tekstil Ayakkabı ve Hediyelik Eşya Fuarına yerel esnafın katılımın az olduğunu söyledi.
''KATILIM SAYISI BİZİ ÜZDÜ''
6-12 Kasım tarihleri arasında Batman Valiliği önünde düzenlenecek olan Batman 1. Tekstil Ayakkabı ve Hediyelik Eşya Fuarı’na yerel esnafların gerekli özeni göstermemesinden sitem eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafları tek tek arayarak fuara katılım sağlamaları için davet ettiklerini ve stant ücretlerinin kar amacı gütmeden düşük tutmalarına rağmen katılımın az olmasının kendilerini üzdüğünü söyleyerek, fuarların önemli bir ticaret ve reklam alanı olduğunu söyledi.
Başkan Çiftçi, “Fuar çalışmalarında esnaflarımıza destek olsun diye işin çalışmasını ve takibini bizler yürüttük ve hiçbir kar amacı gütmedik. Sadece esnaflarımıza hizmet olsun ve ticaretlerini ileriye taşısınlar diye çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Fuarı oda olarak organize ettiğimiz için ücreti çok uygun tuttuk ve hiçbir kar amacı taşımadık. Çünkü biz esnaflara hizmet etmek için çalışıyoruz. Stant ücretlerini çok uygun tutmamıza rağmen fuara rağbet çok az oldu biz çok daha fazla ilgi ve katılım bekliyorduk. Fuara katılmayan esnaflarımızın belki değişik sıkıntıları olabilir, bir çoğu eleman yetersizliğinden dolayı katılamayacaklarını söylediler ve belki de birçoğu bir ilk olduğu için cesaret edemediler.Her şeye rağmen biz oda olarak esnaflarımıza aralıksız hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 011 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 02MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 03Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0419 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 05Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 06“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 07“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 09ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 10YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 11İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 13“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 14VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 15OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
Henüz Yorum yok