
MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
Batman’da bir kolej daha faaliyetlerine start veriyor. Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Mektebim Koleji, yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırımla Batman’da temellerini attı. Kolej anaokul, ilkokul ve ortaokul bölümlerinden oluşacak.
.jpg)
GİRİŞİMCİLER : TUNÇ, YILDIZ, TEKİN VE DEMİRTAŞ
İş insanları Fırat Tunç, Veysel Yıldız, Faysal Tekin ve Tercan Demirtaş, Türkiye’de birçok il’de bulunan Mektebim Koleji, Batman’da kolej yatırımının temellerini attı. Yaklaşık 80 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı yatırımla ilgili konuşan kolej ortakları; “Çocuklarımızın oyun havuzlarından oyun etkinlik alanlarına, kapalı ve açık spor etkinlik alanlarına, bilimsel çalışma yapabilecekleri kodlama atölyelerinden bilim atölyelerine, sanat atölyelerine ve bu uygulamaları teşir edebilecekleri sahalara dönüştüğü bir kampüsümüz olacak. Bu anlamda Mektebim Koleji Batman Kampüsümüzün ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Adını, Başöğretmen Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji; çağdaş, yenilikçi ve Atatürkçü vizyonuyla yarınlara yön verecek nesiller yetiştirmeye devam ediyor.”
.jpg)
“GELECEĞİN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “Okullarımızda açık fikirli, insana saygılı, topluma karşı sorumluluklarının farkında, evrensel ölçeklerde başarılı, gerçek anlamda dünya vatandaşı olacak ve geleceğe liderlik edecek bireyler yetiştiriyoruz. Önümüzde yapay zekanın aktif olarak kullanılacağı, yaratıcı, yenilikçi ve yeşil ekonominin önem kazandığı bir gelecek var. Gençlerimizi bu geleceğin bir parçası olarak hayata hazırlıyoruz. Aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 02Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 03Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 04Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 05ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 06“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 07İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 08178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 09ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 10Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 11Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 12Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 13Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 14Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 15Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
Henüz Yorum yok