
REKTÖR DEMİR, GELECEĞİN AŞÇILARIYLA YEMEK PİŞİRDİ
Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda bulunan ve öğrencilerin uygulamalı eğitimlerde kullandıkları mutfağı ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin pişirdikleri yemeklerin yapılış aşamalarını izleyerek onlarla beraber yemek pişirdi.
Öğrenciler, Yöresel Mutfaktan ve Dünya Mutfağından Yemekler Öğreniyor Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda ki donanımlı endüstriyel mutfak ekipmanlarıyla uluslararası standartlara uygun yemekler ve tatlılar hazırlayan öğrenciler, yöresel mutfaktan ve dünya mutfağından yemekler öğreniyor.
Bölüm hocalarından aldıkları teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye çalışan öğrencilerin hazırladıkları yöresel tatlılardan harire tatlısı ve Uzakdoğu mutfağından sebzeli noodle, tam puan aldı.
Rektör Demir: “Nitelikli Bir Eğitim, Çok Yönlü Çalışmaların Yürütülmesi ve Donanımlı Alt Yapıların Hazırlanması Sonucunda Sağlanabilir”
Batman Üniversitesi öğrencilerinin evrensel düzeyde bilgilerle donanmalarının sağlanması için çağdaş eğitim ilkelerini benimsediklerini belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, aşçılık bölümü öğrencilerinin teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye yönelik sunumlarının da bu ilkeler çerçevesinde olduğunu ifade etti.
Nitelikli bir eğitimin çok yönlü çalışmaların yürütülmesi ve donanımlı alt yapıların hazırlanması sonucunda sağlanabileceğini vurgulayan Rektör Demir, öğrencilerinin öğrenmelerini hızlandıracak çalışmaları hayata geçirmenin ve ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapıları hazırlamış olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Öğrencilerini meslek hayatına ve sektöre hazırlamak için erken davrandıklarını söyleyen Rektör Demir, Batman Üniversitesinin farklı sektörlerde çalışacak her bir öğrencisinin sorumluluk taşıyabilecek potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 02“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 03BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 04ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 05YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
- 06İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 07Büro Memur-Sen Batman Şubesi’nden Kurum Ziyaretleri
- 08“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 09VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 10OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 11ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 12HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 13JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 14Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 15İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok