
Batman’da 100 bin siyer kitabı dağıtılacak
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde her yıl düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Batman’da da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Pazar günü Otogar yanı Mevlit alanında saat 13.30’da gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi yapılan çalışmalarda halka yaklaşık 100 bin “Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı kitap dağıtılacağı belirtildi.
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri için özel olarak hazırlanan siyer kitabı ile beraber davetiyeler, Batman’da tek tek evler dolaşılarak halkına dağıtılıyor.
“Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı kitap, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin üye ve gönüllüleri aracılığıyla esnafa ve evlere veriliyor. Davetiyelerin Kürtçe ve Türkçe yazılı olması dikkat çekti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerden Fevzi Aydın, Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerimiz son hızıyla sürmektedir. Bu sene Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü olarak Batman merkeze 100 bine yakın siyer kitabının dağıtımı yapacağız. Hz Muhammed'in hayatını anlatan “Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı siyer kitapları bütün evlere el broşürlerimizle beraber dağıtacağız.” dedi.
Kitapların Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye dernekler tarafından dağıtıldığını ifade eden Aydın, “Kitap dağıtımına Pazartesi gününden itibaren dağıtma başladık. İnşallah önümüzdeki Cuma gününe kadar kitap dağıtımını bitireceğiz. Pazar günü Batman’da büyük Kutlu Doğum etkinliğini coşkuyla yapılacaktır. Bütün Batman halkımızı büyük Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 02
- 03VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 04BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 05SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 06YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0751 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 09“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 10Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 11DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 12Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 13“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 14ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 15ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
Henüz Yorum yok