
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
SAYI ARTIYOR
Önceki gün 31 Batmanlının vefat ettiğini duyurduğumuz haberimize bugün yenileri eklendi ve 17 Batmanlı daha vefat ederken ölü sayısı 48’e çıktı.
Uzun yıllardır Antakya’da yaşayan ilimizin tanınmış ailelerinden Gazanfer Toprak’ın abisi ve yakınları oturdukları apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak çoğunluğu hayatını kaybetti. Vefat eden aile fertlerinden Ebru Kavak ve Cemre Kavak’ın cenazeleri dün Batmana getirilerek Tereceler Camiinde yıkandıktan sonra Tilmerç mezarlığında toprağa verildi.
Antakya’da vefat eden Toprak ailesinden Şükran Toprak Bilim, Vekil Toprak, Ayşe Toprak, Halil Toprak, Servet Toprak, Nevin Bilim Tekin, Pervin Toprak, Ela Toprak ve Ekin Toprak’ın cenazelerinin de Batmana getirilerek Tilmerç’te defnedileceği öğrenildi. Batmanlı bir başka hemşehrimiz Hatice Birol ile öğretmen kızı Büşra Birol da Hatay Arsuz’da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Anne ile kızı Çanakkale’de toprağa verildi.
İskenderun’da yaşayan Kuyumcu ailesinin 22 yaşındaki kızları Diyetisyen Umay Uğurluay da enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi ve İskenderun’da toprağa verildi. Zozan Artaratlı Adıyaman’da hayatını kaybetti ve Batman’a getirildikten sonra Kurtalan’da toprağa verildi.
Bir başka hemşehrimiz Zeynep Demir’in de cenazesi enkaz altından çıkarılarak Batmana getirildi ve Asri mezarlıkta defnedildi.
Ayrıca Hatay'a araç almaya giden Furkan Kangül kaldığı otelin deprem gecesi yıkılmasının ardından enkaz altında kaldı. Yakınlarını telefonla arayarak enkaz altında kaldığını bildiren Furkan 15 saat sonra yakınları Batman'dan Hatay'a gidip kendi imkanlarıyla emkaz altından çıkarır. Hatay Dörtyol Hastanesine kaldırılan Furkan Kangül, doktorların tüm müdahalelrine rağmen yaşama tutunamayarak hayata veda etti. Furkan Kangül Batman Üniversitesi İnşaat Teknolojisi 2. sınıf öğrencisiydi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
- 02“Batman’da Büro Memur-Sen Kadın Kolları Kadınlarla Buluştu”
- 03“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEK”
- 04AKKUŞ'TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜNE DAVET
- 05HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ
- 06CHP’Lİ SEZGİN TANRIKULU BATMAN’A GELİYOR
- 07DEMİR AİLESİNİN ACI KAYBI
- 08KAYIP YAKINLARI 700 HAFTADIR ADALET ARIYOR
- 09DEMİRKALE VE GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 10Milletvekili Kutevi’nden yürüyüşe davet
- 11 10 YETİM VE DUL AİLEYE İNEK BAĞIŞINDA BULUNDU
- 12MHP İl Başkanı Çetin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
- 13PETROLSPOR’DAN 3 GOL 3 PUAN!
- 14Ezdi Halkı Barış Sürecinde Sesini Duyurmak İstiyor
- 15Batman’da dış asansör kazası;68 yaşındaki vatandaş yaralandı
Henüz Yorum yok