
“Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
Milletvekili Oduncu “Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
DEM Parti) Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman’da yaşanan trafik kazaları nedeniyle halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak anılan Batman-Beşiri karayolundaki kazaları önlemek için söz verilen çalışmaların hala tamamlanmamış olmasına tepki gösterdi.
Temmuz ayı içerisinde yaşanan ve dört kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yetkililer tarafından 6.5 kilometrelik karayolunda refüj ve aydınlatma çalışmalarına başlandığına dair açıklamalar yapıldığını anımsatan milletvekili Oduncu, aradan geçen bunca süreye rağmen karayolunun kazalara davetiye çıkarmaya devam ettiğine dikkat çekti.
ODUNCU, KARAYOLUNDA AÇIKLAMA YAPTI…
Sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşandığı karayolunda incelemelerde bulunan milletvekili Oduncu, yetkililerin sorumluluklarını yerine getirmemesini sert bir dille eleştirdi. Yıllardır süregelen trafik kazalarına rağmen karayolunda gerekli düzenlemelerin yapılmadığını vurgulayan Oduncu, “Defalarca uyardık, çağrılar yaptık ama ne aydınlatma direkleri dikildi ne de yaya yolları oluşturuldu. Temmuz ayında yaşanan feci kazanın ardından çalışmaların başlayacağı ve bölgenin aydınlatılacağı söylenmişti. Ancak geçen bunca zamana rağmen karayolunda risklerin azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmadı. Bu ihmaller halkın can güvenliğini tehdit ediyor” diye konuştu. Milletvekili Oduncu, daha önce olduğu gibi bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarının da altını çizdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok