
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
Bakım onarım çalışmaları tamamlanan ve doktor atamaları hızla gerçekleşen İluh Devlet Hastanesi, yoğun bir şekilde hasta kabulüne başladı.
41 DOKTOR VE 200 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülen eski hastane, kısa bir sürede tam kapasite hizmete başladı. 18 uzman ve 23 pratisyen hekimin yanı sıra 180 sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin iç kısmındaki bakım onarım ve dış cephe çalışmaları da tamamlandı.
.jpg)
BİRÇOK BRANŞ KISA SÜREDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI
İlk hasta kabulüne Mart ayında başlayan İluh Devlet Hastanesi, kısa sürede donatılarak birçok branşta hizmetlerini sürdürüyor. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji dermatoloji,Genel cerrahi uzmanı,Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Göğüs hastalıkları uzmanı,kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon,Nöroloji uzmanı,Anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, mikrobiyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı,patoloji uzmanı acil uzmanları, çocuk psikiyatri uzmanı ile beraber evde sağlık, diyetisyen, çocuk gelişimi uzmanı,fizyoterapist psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarının tümünde halka hizmet veren İluh Devlet Hastanesi’nde, Bilgisayarlı Tomografi, Laparoskopi, EEG,EMG, Laboratuvar, Ameliyathane, Röntgen, Ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimleri de hizmete uygun olarak dizayn edildi. Öte yandan dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum ile 4 aktif serviste, 12’si yoğun bakımdan oluşan toplam 70 yatak kapasitesiyle sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok