
ÇALIŞAN GAZETECİLER SEÇİME GİTTİ
ÇALIŞAN GAZETECİLER SEÇİME GİTTİ
Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Başkan Ercan Atay, 4.kez güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
.jpg)
GAZETECİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, 4. Olağan Kongresini Otel İzgi Turhan’da gerçekleştirdi.
Kahvaltı eşliğinde yapılan kongrede derneğin faaliyet raporu okundu.
Saha Muhabiri Bayram Ayhan tarafında okunan faaliyet raporunda “Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, son 2 yılı pandemi sürecine denk gelen 2020-2022 yılı çalışma döneminde Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’na bağlı 9 ilin gazeteci cemiyetlerini 2021 yılı Nisan Ayında Hasankeyf’te ağırlayarak, bölge basını arasındaki bağın güçlenmesine katkı sunmuştur. 9 ilin gazetelerinde Hasankeyf’in tanıtımı yapılırken, bölge basını sorunları masaya yatırılmış, gazetelerin dijitale geçmesi ve internet gazeteleri federasyonunun kurulması için öneriler alınmıştır. Hasankeyf Toplantısında alınan kararla Türkiye Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu kurulmuş olup, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği de federasyonda kurucu üye olarak yer almıştır. Oluşturulacak internet haberciliğinde Batman Yerel Gazetelerinin de yer alması sağlanacaktır.
2021 yılı Kasım Ayında Batman’da düzenlenen 2 günlük Yerel Basını Güçlendirme Eğitiminde iki akademisyen tarafından yerel basın dili ve gazetelerin sosyal medya hesaplarını güçlendirme teknikleri anlatılmıştır. Pandemi nedeniyle 3 yıldır toplanamayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, 2021 yılının Kasım Ayında Trabzon’da toplanmış olup, basın sorunlarının görüşüldüğü toplantıya Batman’ı temsilen Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay katılmıştır. Dernek faaliyetleri için Asya İş Merkezi’nde ofis kiralanmış olup, 2022 yılının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde bu dairede gazeteci meslektaşlarımız için kokteyl düzenlenmiştir” denildi.
Faaliyet ve denetleme raporunun okunmasından sonra delegelerin oy birliği ile Ercan Atay yeniden Dernek Başkanı seçildi. Yeni yönetimde Hasan Miroğlu, Mansur Obut, Nimet Dal, Osman Seyrek, Mehmet Şükrü Yıldırım ve Mehmet Şirin Yılmaz yer aldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 02ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 03Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 04NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 05BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 0655 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
- 071344 İŞLETME DENETLENDİ
- 08ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEME ELE GEÇİRİLDİ
- 09PETROLSPOR 5'TE 5 YAPTI
- 10EKMEN “ADALET SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA”
- 1130 MİLYONLUK VURGUN YAPAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 12ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 132.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 14Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 15Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
Henüz Yorum yok