
Minibüsçülerden Kudüs'e destek
Emperyalist ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci siyonistlerin "başkenti" olarak tanıma ve ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımaya yönelik şer planına bir tepki de Batmanlı minibüsçülerden geldi.
Emperyalist ABD Başkanı Trump'ın Kudüs ile ilgili kararına tepki gösteren Mobil Hattı minibüsçüleri, minibüslerine "Kudüs İslam'ın Başkentidir" pankartları asarak, Kudüs'e desteklerini belirttiler.
ABD'nin kararını kınayıp protesto ettiklerini söyleyen minibüsçüler, İLKHA muhabirine, kararı tanımadıklarını, Kudüs'ü İslam'ın başkenti olarak gördüklerini ifade ettiler.
Kudüs'ün tüm Müslümanların ortak meselesi olduğunu aktaran Mobil Hattı Başkan Vekili Seyithan Durmaz, "ABD'yi kınıyoruz. Kudüs'ü işgalci siyonistlere bırakmayacağımızın tepkisini gösteriyoruz. Bütün araçlarımıza Kudüs pankartı taktık. Kudüs'e desteğimizi sunmak için bu pankartı astık. Kudüs İslam'ın başkentidir." dedi.
Emperyalist ABD'nin Kudüs ile ilgili kararına tepki gösterip, kararı tanımadıklarını vurgulayan minibüsçülerden Şehmus Can, "Sarı domuzun Kudüs'ü israilin başkenti ilan etmesine büyük bir tepki gösteriyoruz. Zaten israil diye bir devlet yoktur. Kudüs Müslümanların üçüncü büyük Harem-i Şerifi'dir. Biz de toplu taşıma araç şoförleri olarak 'Kudüs İslam'ın Başkentidir' pankartları asarak Kudüs'e desteğimizi sunmak istedik. Kararı kınıyoruz, kabul etmiyoruz. Kudüs Müslümanlar için çok önemlidir. Kudüs kutsal bir mekândır, bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs yalnız değildir. Biz tepkimizi ortaya koyduk, başka yerlerden de tepki bekliyoruz." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 02AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 03Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 04DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 06MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 07RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 08PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 09YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 10YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 11Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 12ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 13TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 14“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 15ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
Henüz Yorum yok