
80 öğrenciye eşofman ve ayakkabı
80 öğrenciye eşofman ve ayakkabı
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde sportif branşlarda faaliyet gösterip devam eden 80 kız ve erkek sporcuya eşofman ve ayakkabı hediye edildi.
Sporcuları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, amaçlarının sporcuların kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunup spor yapmalarını desteklemek ve teşvik etmek olduğunu söyledi.
‘GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ’
Batman’daki gençlerin sokaklardan kurtulup sportif aktivitelere yönlendirmek için canla başla çalıştıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kurumlarla koordineli çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Eren; “Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzdeki gençlerimizin spor yapmaları için zaman zaman desteklerimiz oluyor. Bugünde sportif eğitimlere katılım sağlayıp devam eden 80 kız ve erkek sporcumuza ayakkabı ve eşofman hediye ettik. Hepimizin ortak amacı çocuklarımızı sokak ortamlarından, madde ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutup spor ve eğitimle onları kazanmaktır. Gençlerimize bir nebzede olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere.” diye konuştu. Malzeme dağıtım töreninde Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Gençlik Spor Şube Müdürü Burak Eren ve çeşitli spor branşlarında eğitim veren antrenörlerde hazır bulundu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 02BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 032 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 04REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 061 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 08Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0919 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 10Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 11“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 12“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 13BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 14ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 15YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
Henüz Yorum yok