
ŞEYHMUSALTO KADAYIF BATMAN'DA
Diyarbakır'ın Meşhur Kadayıfçısı Şeyhmus Kadayıf Batman'da Açıldı.
Diyarbakır merkezli Baklava, kadayıf ve pasta çeşitlerinin adresi olan Şeymusalto firmasının Batman şubesi Gültepe kavşağı, Eflatun Caddesinde hizmete açıldı.
İşletmenin açılışa Batman Şeyhmusalto şube sahibi Yahya Akıl, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman-Siirt Mali Muşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, BATSO Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Tüzün ile iş ve siyaset dünyasından oluşan bir davetli topluluğu katılım sağladı. Törene eşlik eden Diyarbakır Bigbando ekibi, açılışa renk kattı.
.jpg)
Şeyhmusalto Kadayıf şubesinin Batmanlı işletmecisi Yahya Akıl, açılış konuşmasında şunları söyledi. Akıl "Şeymusalto, 55 yıllık Diyarbakır firmasıdır. Geleneksel baklava, kadayıf, yaş pasta, kuru pasta, bütün çeşitleri imal eden tek bir imalathanedir. Merkezi Diyarbakır’da olan Diyarbakır’ın en eski kadayıf firmasıdır. Diyarbakır’da 10 tane merkez şubesi var ve bir de 500 kişiye aynı anda hitap edebilecek büyüklükte Ciğerci İbo isminde meşhur bir mekanları var. Şeyhmusalto, Türkiye’de Diyarbakır dışında ilk şubesini Batman’da açmış bulunmaktadır. Batman’daki şubeyle beraber şube sayısı 10’a çıktı. Burada minimum 10 kişi istihdam edilecek. Şubemizde kadayıf çeşitleri ön plana çıkıyor. Burma kadayıflarımız, parmak kadayıflarımız, plastik baklava çeşitlerimiz, medya çeşitlerimiz ve soğuk baklavamız özellikle Diyarbakır’ın en iyi soğuk baklavasıdır. Onun dışında bütün ürünlerimiz özellikle sağlıklı merkezli olduğu için içerisinde herhangi bir katkı maddesi yok ve tamamen doğal ürünlerden yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok