TÜRSAB 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları Toplantısı Batman’da yapıldı
Vali Ahmet Deniz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları toplantısına katılmak üzere ilimize gelen TÜRSAB heyeti ile yemekte bir araya geldi.
Yemeğe Vali Deniz’in yanı sıra Belediyespor Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri ile TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanları katıldı. Valiliğin daveti üzerine ilimize gelen TÜRSAB heyetiyle bir araya gelen Vali Deniz, acente temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti. Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman’ın kadim tarihi ve doğa dokusuyla önemli bir turizm şehri olduğunu belirterek, Batman’da vatandaşlarımız vatanına ve bayrağına sahip çıkarak, gerek terör örgütünün çukur siyasetine pirim vermemesi ve 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ve teröre lanet yürüyüşlerinde gösterdiği dik duruşuyla, ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıkan bir şehir olduğunu ifade eti.
‘BATMAN HUZUR ŞEHRİ’
Konuşmasında Batman’ın bir huzur şehri olduğunu ifade eden Vali Deniz, huzurun olmadığı yerde değişim, gelişim, kalkınma ve turizmin olmayacağını belirterek, “Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 200 yatırımcı ilimize yatırım yapmak için başvuruda bulunmuş, Bu sayede 20 bin kişinin istihdamı sağlanacaktır. İnsanlarımız artık geleceğe ümitle bakıyorlar” dedi. Batman’da güvenlik anlamında bir problemin olmadığını belirten Vali Deniz, “Yarınımız bu günden daha iyi olacak” diye konuştu. İlimizde turizm faaliyetlerinin gelişmesi için Valiliğimiz ve Belediyemiz gerekli çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Vali Deniz, TÜRSAB’ın da ilimizde turizmin gelişmesi için önemli desteklerde bulunduğunu belirtti.
‘AŞ İŞ GELİRSE HUZUR ARTAR’
Daha sonra konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Batman’da devletin ve vatandaşın kucaklaşmasını gördüklerin, bu kucaklaşmanın turizmle birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Eğer dağda bayırda gençlerimizi istemiyorsak, şimdi bu bölgenin sizlere ve bizlere ihtiyacı var. Buraya ne kadar aş ve iş gelirse o kadar huzur artar. Kucaklaşma, tanışma ve konuşma dostluğu artar ve turizmi gelişir. Şimdi Batman’a gelme zamanı çünkü buradaki gençlerin bize ihtiyacı var“ diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 02VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 03BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 04TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 05ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 06ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 07MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 08TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 09101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 10BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 11Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 12UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 13OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 14KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 15SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ




Henüz Yorum yok