QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
Batman’ın gelişen semtlerinden Belde Mahallesi’nde 4 yıl önce hizmete giren Quuba Kafe & Restoran, hijyenik ortamı, zengin menüsü ve deneyimli personeliyle şehirde fark yaratıyor. Açık ve kapalı alanlarıyla dört mevsim konfor sunan işletme, yaz aylarında ise serinletici açık bölümüyle misafirlerinden tam not alıyor.
Genç girişimci ve işletme sahibi İrfan Güney, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Quuba Kafe & Restoran olarak misafirlerimize nezih ve konforlu bir ortamda hizmet veriyoruz. Tecrübeli personelimizle gece saat 24.00’e kadar açık olan işletmemiz, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuyor. Şu an Batman’ın en modern üç semtinde şubemiz bulunmakta. Kısa süre içinde Tilmerç Mahallesi’nde dördüncü şubemizi de açmayı planlıyoruz. Hedefimiz, kaliteden ödün vermeden hem hizmet vermek hem de kentimizde istihdama katkı sağlamaktır.”
15 yıllık sektör deneyimine sahip olan ve personel yönetiminden sorumlu Serkan Turan ise, işletmenin sunduğu hizmetleri şu sözlerle anlattı:“İş yerimiz yazlık ve kışlık bölümlerden oluşuyor. Özellikle yaz aylarında açık alandaki dev pervaneler sayesinde serin bir ortam sağlıyoruz. Serpme kahvaltı ve paket kahvaltı seçeneklerimizin yanı sıra, dünya kahveleri, el yapımı pasta çeşitleri ve özel spesiyal ekspres pizzamızla oldukça zengin bir menüye sahibiz. Ayrıca özel fırınımızda hazırlanan diyet ekmeklerle de sağlıklı yaşamı tercih eden misafirlerimize hitap ediyoruz.”dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR
- 02“Esnafın Yanında Olan Bir Oda Anlayışını İnşa Ettik”
- 03BELEDİYEDEN 100 ÇİFTE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 04AFAD’DAN VALİ CANALP’A KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
- 05Petrolspor’dan deplasmanda altın değerinde galibiyet
- 06“KHK ve Kayyım uygulamaları toplumsal barışı zedeliyor”
- 07ÇİFTÇİ “GENÇLERİMİZİ MESLEKSİZLİĞE TESLİM ETMEYELİM”
- 086 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 09BESO BAŞKAN ADAYI UYANIK, PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
- 10BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ
- 11ÇİÇEK’TEN PETROL-İŞ’E ZİYARET
- 12PWK YÖNETİMİNDEN YEREL DERNEKLERE ZİYARET
- 13Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 14Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 15“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”




Henüz Yorum yok