BAŞKAN ÇETİN'DEN ESNAF ZİYARETİ
“Esnafımızın helal kazancı Batman’ın ve Türkiye’nin bereketidir”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Batman’ın en yoğun ticaret noktalarından biri olan Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Çetin, hem talep ve sorunları dinledi hem de esnafın şehir ekonomisindeki önemine dikkat çekti. Ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Çetin, esnafın toplumun temel yapı taşlarından biri olduğunu belirterek ticaretin yalnızca alışverişten ibaret olmadığını, aynı zamanda güven, dayanışma ve kardeşlik anlamı taşıdığını ifade etti.
“ALINTERİ EN BÜYÜK DEĞERİMİZDİR''
Esnafın sabahın erken saatlerinde “Bismillah” diyerek iş yerlerini açtığını vurgulayan Çetin, helal kazanç için verilen emeğin hem aileler hem de ülke ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Çetin, “Esnafımız, sabahın seherinde bismillah diyerek kepengini açan, helal rızkının peşinde koşan, bu şehrin ruhunu ayakta tutan en kıymetli unsurdur. Onların alın teri ve emeği, sadece ailelerinin değil, Batman’ın ve büyük Türkiye’nin geleceğinin teminatıdır. Bizim nezdimizde esnafın yanında olmak, bereketin ve kardeşliğin yanında olmaktır” dedi.
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ''
Turgut Özal Bulvarı’ndaki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetin, esnafın ekonomik koşullar, ticari hareketlilik ve yerel yönetimlere ilişkin taleplerini dinleyerek not aldı. Çözüm odaklı bir siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Çetin, ekonomik hayatın güçlenmesi için esnafın sesine kulak verilmesi gerektiğini ifade etti. Esnafın yaşadığı sıkıntıların toplumun ortak sorunu olduğuna dikkat çeken Çetin, “Esnafımızın yaşadığı her bir sıkıntı, bizim de sıkıntımızdır. Derdi olanın dermanı, yükü olanın omuzu olmaya geldik. Dinlediğimiz her bir meseleyi çözüm makamlarına taşıyacak, Batmanlı hemşehrilerimizin refahı için dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 02JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 03BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 04BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 05BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 06KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 08Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 09VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 10BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 11TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 12ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 13ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 14MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 15TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI




Henüz Yorum yok