İsrail için suç duyurusunda bulundular
İsrail için suç duyurusunda bulundular
Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, İsrailli yetkililer hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız ve partililer, Batman Adliyesi önünde konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.
İsrail denilince masum insanları katlederek tehcire maruz bırakarak adeta kanser hücresi gibi her tarafa yayılarak işgalini genişleten, hakkında alınan BM kararlarının hiçbirine uymayan, devlet terörünü en üst düzeyde uygulayan sözde devlet akla geldiğini dile getiren Başkan Yıldız, şunları söyledi: “Büyük İsrail hedefine ulaşabilmek için kundaktaki bebekten yaşlı kadın-erkek ayrımı yapmadan herkesi öldürdü, öldürmeye de devam ediyor. Uluslararası hukukun koruması altında olan ve dokunulmazlığa sahip hastaneyi bile bombaladılar ve çoğunluğu bebek ve çocuk olmak üzere yüzlerce insanı katlettiler. Azıcık vicdanı olanlar şu anlar da Filistinliler için ağlıyor Terörist İsrail’in ve yandaşlarının yalanlarına değil.”

“DÜNYA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR”
Terörist İsrail hem şu anda hem de geçmişte yaptıklarıyla savaş suçu işlediğini ifade eden Yıldız, “Maalesef dünya hala sessizliğini koruyor. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak Cumhurivet Savcılığımıza, savaş suçu işleyen terörist İsrail yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunmaktayız. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak inanıyoruz ki adaletin timsali Cumhuriyet Savcılarımız savaş suçu dahil birçok suçu işleyen terörist İsrail’in yetkilileri hakkında gerekli araştırmaları yapıp iddianame hazırlayacaklar ve yine o adaletin timsali mahkemelerimiz de bunlar hakkında aziz milletimizin vicdanlarını rahatlatacak karar vereceklerdir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok