81 ilin kültürü Batman’da buluştu
Her ilde bir okulun üstlendiği Batman’da da Karatay Ortaokulu öğretmeni ve öğrencilerinin üstlendiği 81 ilin kültürünün buluştuğu ‘Çemberimde Gül Oya’ sergisi il kültür merkezi fuaye salonunda düzenlendi.
Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Kültür Ve Turizm Müdür Vekili M.İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Sergi açılışı kurdelesinin kesilmesiyle gerçekleşti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından 81 ilin kültür ürünlerinin sergilendiği stantları gezen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Proje İl Koordinatörü Zeynep Kayaalp’tan bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti.
Stantların gezilmesinin ardından Kültür Merkezinin A salonunda proje ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. 11.00 ile 19.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak sergiyi Vali Azmi Çelik’in Eşi Emel Çelik de gezerek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.
‘Çemberimde Gül Oya’ sergisiyle ilgili konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; “E- twinning projesi kapsamında 81 ildeki öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanmış bir proje. Çok farklı ve zengin bir çalışma, hemen hemen tüm illerimizi burada simgesel boyutta temsil eden materyaller var. Öğrencilerimizin 81 il hakkında bilgi sahibi olma imkanı bulması ve bu çalışmada yer alması çok anlamlı.” dedi.
Kurtaran, çalışmaya katkı sunan öğrencilere kitap hediye edip, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok