AK PARTİ’DEN MAHALLE BULUŞMALARI
AK Parti Batman İl Başkanı Av.Akif Gür, Huzur, Çamlıca ve Belde mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Talepleri tek tek not alan Gür, taleplerin çözümü için ilgili kurumlarla irtibata geçti. Vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Gür, "AK Parti hükümetleri döneminde Batman’a yapılan yatırımlardan dolayı vatandaşımızın hoşnut olması bizleri memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir" ifadesinde bulundu. Başkan Gür, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız da buluşup varsa sorunlarını yerinde dinliyor, yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve yapılan çalışmalarda varsa aksaklıkların giderilmesi için de ilgili kurumlarla irtibata geçiyor ve çözüme kavuşturulması için takipçisi oluyoruz. Saha ve alanda gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir. Özellikle ifade etmek isterim ki Pandemi sürecinden geçtiğimiz halde sosyal devlet anlayışından Ödün verilmemiş ve vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üstün gayretleri gösterilmiştir vatandaşımızın bu noktada memnuniyeti bizler için önemlidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının çok net tezahürünü sahada ve alanda müşahade ettik. Öte yandan belediyemizin çalışmalarının da takdirle karşılanması ve ilgiyle takip edilmesini çok önemli buluyoruz. Yıllarca hizmet görmeyen Batmanımız, cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllardaki çalışmalarla adeta kabuk değiştirmiştir. Batmanımızı sosyal ve mühendislik anlamındaki yatırımlarla kalkındırmaya ve vatandaşımızın sorun ve taleplerinin karşılanması için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretlerde başkan Gür’e Merkez ilçe Başkanı Sabahattin Tural, İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Sevim, Muhsin Damar ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri, başkan Gür ve heyetine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok