Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak
Milli Eğitim Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları başladı. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.
Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz tarafından açılan Toplum Yararına Programlar kapsamında Batman Merkez Milli Eğitim için başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır. Batman merkez Milli Eğitim kontenjan sayısı şöyle; güvenlik 290, temizlik ise 400'dür. Başvuru tarihleri ise 18 Eylül ile 22 Eylül arasındadır. İşe başlama tarihi ise 10 Ekim'dir. www.iskur.gov.tr veya şahsen İl Müdürlüğüne başvurarak kayıt yapılabilmektedir. Noter kurası ile adaylar belirlenecektir." denildi.
Temizlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadınlarda 19 yaşından, erkelerde 36 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak." şeklinde sıralandı.
Güvenlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadın ve erkeklerde 19 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak, güvenlik sertifikası ve güvenlik kartının güncel olması." olarak belirtildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok