Dünya Hastanesi ‘hasta haklarını’ koruyor
Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor.
Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor. Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birim Sorumlu Hanife Sedef Işık, Hasta Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; hasta haklarının hastanın tedavisi için başvurduğu andan, taburcu olana kadar geçen süreçte insani davranışları görmek olduğunu ve her aşamasının çok önemli olduğunu kaydetti.
Hastalara güler yüz, hoşgörü ve anlayış gösterilmesi ve eşit davranılması, kişisel verilerinin korunmasında hassasiyet gerektiğini belirten Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birimi, sağlık sisteminin birinci ödevinin hasta haklarını sağlaması olduğunu belirterek hijyenik hastane ortamından, sağlık çalışanının hasta bakımına kadar tüm etmenlerin hasta haklarının sağlanmasında önemli olduğuna dikkat çekti. Hastanın beklediği sağlık hizmetinin en güzel şekilde karşılanması için oldukça emek harcadıklarını dile getiren Dünya Hastanesi çalışanları, her geçen gün daha özenli ve üstüne daha çok katarak ileridekilerini kaydettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok