İL BAŞKANI ŞANSİ “BARIŞA GİDEN YOLDA YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, geçtiğimiz hafta sonu Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
“41 YILLIK ACIYA BARIŞLA SON VERİLSİN”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında Türkiye’nin 41 yıllık terörle mücadelesinde yeni bir sayfa açıldığını vurguladığını belirten İl Başkanı Hüseyin Şansi, bu sürecin yalnızca bir siyasi gelişme değil, toplumsal barış, kardeşlik ve huzur adına tarihi bir kazanım olduğuna işaret etti. İl Başkanı Şansi “Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Terörsüz Türkiye’ süreci, bir müzakerenin, bir pazarlığın neticesi değil; milletimizin birlik ve beraberliğinin tezahürüdür. Bu tarihi dönemeçte üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. AK Parti teşkilatları ve Cumhur İttifakı olarak sahadayız” dedi.
“BAYRAK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının ardından ilk adımı attıklarını belirten İl Başkanı Şansi “Cumartesi günü itibarıyla esnafımıza, vatandaşlarımıza ve hane halkımıza Türk bayrağımızı ulaştırmak üzere geniş çaplı bir seferberlik başlattık. Haftanın devamında da ev ve iş yerlerini ziyaret ederek halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
“15 TEMMUZ’UN YIL DÖNÜMÜNDE AYNI RUHLA SAHADAYIZ”
Açıklamasında 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümüne de değinen İl Başkanı Şansi “Milletimizin o karanlık gece gösterdiği destansı direnişin yıl dönümündeyiz. 15 Temmuz’un yıldönümünde aynı milli ruhla sahadayız. Her çalışmamızda, o direnişin mirasını yaşatıyor, yeni nesillere aktarıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok