Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'den Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a destek.
Memleketi Batman'da DEVA Partisinin seçim çalışmalarına katılan milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a başarılar diledi ve imkan ölçüsünde çalışmalara katılacağını söyledi. Milletvekili Ekmen, “Adayımız Erdi Işık sokak sokak Batman’ı dinleyip eksiklikler tespit ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğinden kuşkumuz yok. Işık’ın bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet edeceğinden eminiz. Bizim adaylarımız, halk için çalışan üreten ve şehirlerini sahiplenen kişilerdir. Erdi kardeşimiz de bunlardan biridir. Onun memleketim Batman’a iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Erdi, 7’den 70’e bütün Batmanlı hemşerilerime hizmetin en iyisini götürecek bir anlayışla hizmet edecektir" dedi.
“GENÇ GELİŞİM MERKEZLERİ KURACAĞIZ”
Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Erdi Işık ise, Batman'ın hak ettiği hizmeti DEVA’da göreceğini söyledi. "Afetlere karşı dirençli şehir kapsamında kurumsal paydaşlarımızın işbirliğinde başta deprem olmak üzere doğal afet koordinasyon masası oluşturacağız" diyen Işık, şu ifadeleri kullandı: "Yöresel kültürü, gastronomiyi ve doğayı tanıtan tematik festival ve etkinlikler düzenleyerek Batmanımızı hem dünyada hem de Türkiye’nin dört bir yanında tanıtacağız. Genç Gelişim Merkezleri kuracağız. Mahalle bazında içinde çalışma odaları, güvenli internet, kitap kafe, kültür-sanat faaliyetleri, kişisel gelişim alanlarının bulunduğu merkezler kuracağız. Genç Kart Projesini hayata geçirip gençlerimizin kültür, sanat, eğitim ve spora ulaşımını kolaylaştıracağız. OSB’lere gerekli fiziki ve dijital altyapı desteği sunarak, yatırım teşvik sistemini geliştireceğiz. Çiftçi Gelişim Merkezi açarak üretim için danışmalık ve teknik destek sağlayacağız. Üniversite okuyan dar gelirli genç kardeşlerimize burs imkanı sağlayacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok